Saniteettitilojen puhdistus

HETI Turva -tuotteet

HETI Turva -tuotesarja on uusi ja innovatiivinen tapa puhdistusaineiden
turvalliseen annosteluun. Promax-annostelujärjestelmään liitettynä HETI Turva -sarja muodostaa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen
kanssa.
Tutustu Promax-annostelujärjestelmään

Tarkkaa ja turvallista annostelua

HETI Turva -sarjan tuotteet voidaan liittää mihin tahansa Promax-tyyliseen puhdistusaineannostelijaan. HETI Turvan korkki on rakenteeltaan sellainen, ettei kannusta voi saada ainetta ulos muuten kuin annostelijan kautta. Tällöin vältytään yliannostelun aiheuttamilta haitoilta.

Turvallista annostelua

HETI Turva -sarja muodostaa annostelijan kanssa suljetun järjestelmän, jolloin käyttäjä ei joudu annostelun yhteydessä kosketuksiin laimentamattoman puhdistusaineen kanssa.

HETI Turva -sarjan kannu on helppo vaihtaa uuteen vanhan kannun tyhjennettyä. Turva-adapteri kiinnitetään vain kannuun.Turva-adapterit ovat värikoodattuja, joten annostelijaa ei voi vahingossa liittää väärään aineeseen. Turva-adapteri kiinnittyy ainoastaan samanväriseen kannun Turva-korkkiin.

HETI Turva -sarjan pakkaukset ovat turvallisia käsitellä, koska niistä puhdistusaine ei pääse roiskahtamaan kannua käsiteltäessä. Suljettu Turva -pakkaus on myös hygieeninen ja helppo puhdistaa. Turva-kannun korkki ei vuoda, jos kannu jostain syystä kaatuu.

Tuotenumerot:
1000000477 HETI Moniteho Turva 2 litraa
15790176 HETI Yleispesu Turva 2 litraa
15790177 HETI Sapu Turva 2 litraa
138CS4D.E.03 Turva-adapteri Yleispesuun
138CS4R.E.01 Turva-adapteri Sapuun

Tuotekortti:
HETI Turva -tuotesarja

Käyttöturvallisuustiedote:
HETI Sapu Turva
HETI Yleispesu Turva

Turvaohje:
HETI Sapu Turva
HETI Yleispesu Turva

Jaa sosiaalisessa mediassa

OSTA PROSHOP-VERKKOKAUPASTA